openvoorervaring.nl

Online jouw ervaring delen met de wereld

Blog

De beste last minute aanbiedingen in Nederland en België

Wat houdt een last minute vakantie precies in? Eigenlijk is het heel simpel: het boeken van een vakantie op het laatste moment. Dit kan verschillende redenen hebben. Soms wordt er last minute geboekt omdat de prijzen van de vliegtickets of accommodaties opeens flink dalen. Andere keren is het omdat er ineens tijd beschikbaar komt en je snel even weg wilt. Wat de reden ook mag zijn, last minute boeken kan heel voordelig uitpakken. Kies je voor een lekker vakantie in Nederland? Of ga je een paar dagen op avontuur in België? Bij Voordeeluitjes zijn de mogelijkheden oneindig. Verblijf in de mooiste hotels tegen de scherpste prijzen! Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk weekendje in Antwerpen, of ga voor een last minute aanbieding voor een paar dagen Haarlem. In deze blog bespreken we een aantal aantrekkelijke vakantieopties. 

Een weekendje naar Antwerpen

Antwerpen staat ook wel bekend als haven-, mode-, diamanten- én chocoladestad. Antwerpen is een geweldige stad om te bezoeken tijdens je vakantie. Er is van alles te doen in deze bruisende stad en er is altijd iets te zien. Antwerpen heeft ook veel verschillende wijken, elk met hun eigen sfeer en unieke aanbod van activiteiten. Of je nu houdt van winkelen, kunst bekijken, of gewoon rondhangen in een park, Antwerpen heeft iets voor iedereen. Wil je tijdens een weekendje Antwerpen graag verblijven in antwerpen hotels? Kies bijvoorbeeld voor een comfortabele overnachting in Van der Valk Antwerpen, of ga voor een luxe overnachting in het WTC hotel. Antwerpen is vanuit Nederland heel goed te bereiken, en heeft alle ingrediënten in huis voor een topweekend!

Een paar dagen naar Haarlem

Kunstliefhebbers zijn dol op Haarlem, en dat is niet zonder reden. Als je aan vakantie denkt, denk je misschien niet meteen aan Haarlem. Toch is Haarlem een ideale stad om een paar dagen door te brengen, of zelfs een week! Haarlem heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie: mooie winkels, goede restaurants, leuke musea en interessante bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het Frans Hals Museum, of neem een kijkje in de menselijke geest in Museum Het Dolhuys. En als je dan toch in Haarlem bent, kun je net zo goed een dagje naar Amsterdam gaan! Ben je op zoek naar haarlem hotels? Voordeeluitjes heeft de beste last minute hotelaanbiedingen in Haarlem. Hierdoor weet je dat je altijd voor de beste prijs een paar mooie dagen in Haarlem zult hebben. Geniet van de prachtige kunststad van Nederland!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén