openvoorervaring.nl

Online jouw ervaring delen met de wereld

Blog

E-bike kopen? Laat je (online) goed voorlichten!

E-bike kopen

Sta je open voor een compleet nieuwe ervaring? Dan MOET je echt eens een rondje fietsen op een e-bike! Je weet niet wat je meemaakt. Een e-bike kopen is dan de volgende stap, want geloof mij, als je er eenmaal een hebt geprobeerd, dan wil je niet meer anders. Een e-bike kopen doe je bij voorkeur niet online, maar informatie inwinnen wel. Je kunt op bovenstaande site een soort test invullen om te kijken welke e-bike het best bij jou past. Dan kun je een afspraak maken voor een proefrit en dán kun je een e-bike kopen. Een e-bike kopen doe je dus niet zomaar, maar dat is logisch, ze zijn niet goedkoop.
E-bike kopen

Een e-bike kopen is een investering in jezelf

Iedereen kent wel iemand die een e-bike heeft. En iedereen die een e-bike heeft, roept dat ‘ie dat jaren eerder had moeten doen. Maar het is niet te laat, een e-bike kopen kan ook nu nog. Een e-bike moet je zien als investering in jezelf. Je kunt heerlijk in de buitenlucht genieten, zonder dat het je al te veel moeite kost. Je moet nog steeds trappen, maar door het zetje in je rug is dat een stuk minder zwaar. Een e-bike geeft ondersteuning bij het fietsen, de e-bike fietst niet voor jou. Hierdoor blijf je lekker in beweging en dat is altijd goed voor je. Voor je spieren en ook voor je hart en longen. Heerlijk toch?

Een e-bike kopen van een verkoopsite

De verkoopsites schieten als paddenstoelen uit de grond. Op deze sites wordt van alles aangeboden. Van kinderkleding tot complete keukens en e-bikes. Maar een tweedehands e-bike kopen lijkt misschien een goed idee, maar dat is het eigenlijk niet. Je weet immers niet hoe de accu er precies voor staat en ook kan het zomaar zijn dat de fiets eigenlijk te groot of te klein voor je is.

Een nieuwe e-bike kopen is altijd het beste

Een nieuwe e-bike kopen is dan misschien even een werkje, van het opvragen van informatie, het maken van een proefrit tot de daadwerkelijke aankoop. Maar het is dubbel en dwars de moeite waard. Een nieuwe e-bike is écht van jou. Je kunt er jarenlang heerlijke ritten op maken, zonder je af te vragen hoe het met de accu en het onderhoud is. Dat heb je met een nieuwe e-bike namelijk allemaal zelf in de hand. En reken maar dat je gaat genieten!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén