openvoorervaring.nl

Online jouw ervaring delen met de wereld

Blog

Een compleet nieuwe (feest)ervaring!

Je zal niet onbekend zijn met de term lachgas. Dit gas is nog steeds erg populair onder alle jongeren in ons land. Veel jongeren vinden het dan ook weer lachten om tijdens het uitgaan of een andere gelegenheid even een ballonnetje van dit gas te nemen. Vandaag de dag wordt er dan ook niet meer zo heel erg raar naar opgekeken, het is echt zo dat er lang niet zoveel nadelen zitten aan het gebruik van het gas als aan heel veel alcohol drinken. Misschien zou je ook wel eens een keer graag lachgas willen proberen maar weet je niet echt hoe dit dan in zijn werk gaan. Laten we daarom eens gaan kijken hoe je dit gast tot je kunt nemen.

Het gas – hoe is het tot stand gekomen

Lachgas is eigenlijk een raar soort gas. Van vroeger uit gebruikten ze dit gas bij doctoren en artsen. Zo kon je vroeger bij de tandarts verdooft worden met een beetje van dit gas. Alleen kwam men er al snel achter dat je het gas ook zonder iets te hebben kunt nemen om je een raar gevoel te geven. Eerst was er alleen maar het gas wat je dus uit het ziekenhuis kon krijgen, echter is iemand achter het idee gekomen om de slagroomspuitbussen te gebruiken. Nu kan je gelukkig gewoon patroontjes kopen die je kunt gebruiken voor in de ballon.

Wat voel je van dit gas – nieuwe ervaring

Het gevoel wat je krijgt van lachgas zal maar heel kort duren. Over het ben je maar een minuutje van raar als je het hebt genomen. Hierdoor is het iets wat je best snel even tussendoor kunt nemen, op die manier al je vrij snel weer normaal zijn. Wanneer je dit gas ook gebruikt dan zal je meestal een licht hoofd krijgen, alles voelt net even wat lomer dan normaal. Mensen zien dit ook wel eens als een gevoel van dronken zijn.

Nooit gaan combineren

We raden aan om niet te gaan combineren met dit gas, dus ook niet met alcohol. Door deze combinatie kan het nog wel eens een keer fout gaan, hier zit niemand op te wachten. Door een beetje rustig aan te doen en door je eigen grenzen te kennen is het echter wel iets wat je zonder al te veel risico tot je kunt nemen. Veel plezier dus bij je eerste keer lachgas, het is echt een nieuwe ervaring!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén