openvoorervaring.nl

Online jouw ervaring delen met de wereld

Blog

Alle VPN providers op een rijtje

VPN-review

VPN providers zijn de laatste jaren een wereldwijde hit geworden en niet voor niks. VPN staat voor Virtual Private Network en zorgt ervoor dat jij ten alle tijden geheel veilig, anoniem en in alle veiligheid op het netwerk kan surfen. Daarnaast is deze dienst ook erg populair bij de consument die in het buitenland gebruikt wil maken van de Nederlandse streamingsdiensten. Sommige streamingsdiensten zoals Netflix, Ziggo of Videoland werken namelijk beperkt of helemaal niet als je vanuit het buitenland surft. Een VPN provider geeft je een ander IP-adres waardoor de website eigenlijk voor de gek wordt gehouden en denkt dat jij gewoon uit Nederland surft terwijl je misschien wel in Spanje of Italië zit. In dit blog een aantal VPN providers voor je op een rijtje.

De top 10 VPN aanbieders volgens VPNverbinding

De website VPNverbinding heeft zich verdiept in een aantal verschillende VPN providers en heeft de beste providers voor je op een rijtje gezet. In dit rijtje staan onder andere de providers: 5 Euro VPN, Nord VPN, Express VPN, IP Vanish, Private Internet Access, Cactus VPN, HideMyAss, Trust.Zone, en Pure VPN. De aanbieders hebben allemaal een score gekregen, gebaseerd op reviews van gebruikers en onderzoek van de website. De scores lopen uiteen van een 9.2 tot een 7.2. Allemaal een ruime voldoende. Waar de aanbieders onderling voornamelijk tussen verschillen zijn de prijzen, de hoeveelheid servers die worden aangeboden en de snelheid van de Provider. Sommige providers zijn betaalbaar maar zijn bijvoorbeeld wel iets langzamer en hebben minder servers tot hun beschikking. Andere providers zijn ontzettend snel maar daar betaal je wel een prijs voor. Het is natuurlijk maar net welke provider voldoet aan jouw wensen en behoeftes.

Ga op onderzoek uit

Ondanks de lijst die VPNverbinding voor je heeft opgesteld is het alsnog belangrijk dat je zelf op onderzoek uit gaat. Jij wat je wilt en wat je verwacht van een provider en welke prijs je daarvoor wilt betalen. Daarnaast kun je uit reviews van gebruikers ook opmaken of een gebruiker wel of niet tevreden is over een aanbieder. Op de website van VPNverbinding laten gebruikers bijvoorbeeld ook een VPN review achter waaruit je een hoop kunt halen. Het is natuurlijk zonde als je uiteindelijk voor een provider hebt gekozen die eigenlijk helemaal niet op jouw wensen aansluit. Doe dus een beetje onderzoek voor jezelf en ga niet zomaar voor de eerste, de beste uit deze lijst.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén